Grubhub Headquarters

Chicago, Illinois


Do you remember them—summers at camp? School was finally out, the clear lake breeze and smell of cedar cleansed our minds of any last memories of desks, homework, and exams. At camp, we relished both work and play, the camaraderie of our peers, a sense of community and expectation of independence.

Intrigued by the prospect of capturing the spirit and enthusiasm of summer camp, the proposed Grubhub office renovation embodies a work environment that allows employees to easily perform at their potential while giving them ample opportunity to gather and collaborate freely and to step back from their desk to recharge and reset when needed.

Incorporating a strong sense of brand identity, the design incorporates features including configurable flex spaces, designated areas for collaborative work and recreation, and a roof deck oasis to relax and unwind.

Credits:

Client: Grubhub


Downloads:

Grubhub HQ